Festivalul Blogurilor Gustoase – editia a III-a


M-am înscris din nou la concursul de pe Gustos.ro (aici), ca şi anul trecut.  Particip la o singură categorie, cea de Supe si ciorbe pentru că de la participarea din 2009 aceasta a fost singura categorie în care am postat 3 reţete. Am văzut atunci totuşi că ai nevoie de o bază mult mai mare de fani decât am eu, pentru a spera la un premiu, deci acum pornesc la drum fără nicio speranţă.

Bineînţeles că fiecare vot mă va bucura, dar acest articol pe care tocmai l-am scris va fi singurul lucru pe care îl voi face pentru a promova prezenţa mea la concurs. Întâmplător, anul ăsta îmi va fi chiar imposibil să o promovez agresiv. Votarea se va face pe siteul Gustos.ro (nu ştiu deocamdată care va fi linkul exact), începe pe 18 ianuarie si ţine pănă pe 31 ianurie, adică exact perioada în care sunt in vacanţă.

Deci, dragilor, dacă aveţi timp şi chef şi, mai ales, doar dacă vă face plăcere, votaţi-mă!

PS: va trebui să răspund la nişte întrebări, un soi de interviu ce va fi pus pe siteul www.gustos.ro. O să pun şi linkul ăla.

Later edit: Iata si interviul

Publicitate

One response to this post.

  1. Acum că s-a încheiat concursul le mulţumesc celor 32 care m-au votat. Ştiu că mecanismul de votare nu este cel mai uşor din lume şi cu atât mai mult le mulţumesc celor care s-au încăpăţânat să o facă. Cu aceste 32 de voturi am ieşit pe locul 9 din 19 participanţi, deci în prima jumătate. 🙂 Eu zic că nu e rău!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: