Cum gatesc orezul?


  1. Ratia este de 1½ cani de apa cu sare pentru fiecare 1 cana de orez.
  2. Cand fierbe apa, pui orezul.
  3. Cand apa reincepe sa fiarba, acoperi oala cu un capac si dai focul la minim.
  4. Fara sa ridici capacul, lasi sa fiarba la foc minim atat cat scrie pe pachet si il scurgi printr-o strecuratoare.
  5. Dintr-o cana de orez negatit, ies cam 3 cani de orez gatit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: