Lapte de nuca de cocos


_mg_0568.jpg Laptele de nuca de cocos este un ingredient foarte des intalnit in bucataria tailandeza. El reprezinta baza pentru curry-uri, unele supe si unele deserturi.

La noi se gaseste in cutii de 420 grame in supermarketuri la preturi cuprinse intre 7 si 8 lei cutia.
 

 Utilizare:

  • Inainte de a-l folosi aveti grija sa il amestecati cu o lingurita pentru a va asigura ca este omogen: cateodata crema de nuca de cocos se separa in cutie. Crema se topeste si printr-o usoara incalzire a cutiei.
  • Evitati sa il lasati sa clocoteasca timp indelungat in tigaie/oala pentru ca altfel exista riscul ca se “taie” (crema sa se separe) si look&feelul este afectat. Imediat dupa ce incepe sa clocoteasca micsorati focul si laptele isi va pastra consistenta cremoasa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: